Najava jednodnevnog treninga u sklopu programa „Edukacijom i osnaživanjem – korak bliže zaposlenju“

U organizaciji Ženske sobe – Centar za seksualna prava dana 1. rujna 2017. godine održat će se jednodnevni trening partnerskih organizacija u sklopu trogodišnjeg programa „Edukacijom i osnaživanjem – korak bliže zaposlenju“.  Cilj programa jest razvoj poticajnog okruženja za uspostavu modela zapošljavanja žena žrtava nasilja u obitelji kroz aktivno jačanje suradničkog odnosa svih ključnih aktera.

Cilj jednodnevnog treninga je međusobno upoznavanje svih partnerskih organizacija na programu, definiranje programskih aktivnosti, definiranje uloga i obveza svakog partnera na programu, vremenski tijek provedbe aktivnosti te obveze izvještavanja i poštivanja pravila od strane samog donatora.

Jednodnevni trening se održava u okviru projekta “Edukacijom i osnaživanjem – korak bliže zaposlenju”. Ženska soba – Centar za seksualna prava ga provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod, Centrom za socijalnu skrb Požega, Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ i Domom za djecu i odrasle – žrtve obiteljskog nasilja – Duga. Program se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske.