Održan prvi partnerski sastanak projekta “Seksualno nasilje – edukacijski i prevencijski program – SNEP 2 – junior”

Dana 18. veljače 2021. godine održan je prvi partnerski sastanak projekta „Seksualno nasilje – edukacijski i prevencijski program 2 – Junior (SNEP 2 – Junior)“ putem ZOOM platforme.

U organizaciji Ženske sobe su na sastanku sudjelovale predstavnice i predstavnici svih partnerskih organizacija i institucija, kao i vanjske konzultantice i suradnice iz Incest Trauma Centra – Beograd, Dušica Poadić i dr. Ljiljana Bogavac. Sastanak je poslužio kako bi se sve uključene osobe upoznale, razmijenile vlastita iskustva prevencijskog rada s djecom, ali i kako bi se dogovorila provedba projektnih aktivnosti.

Ženska soba je 1. veljače 2021. godine započela s provedbom projekta „Seksualno nasilje – edukacijski i prevencijski program 2 – Junior (SNEP 2 – Junior)“, koji je financiran od strane Europske komisije za područje prevencije i borbe protiv svih oblika nasilja nad djecom, mladima i ženama, REC-AG-2020/REC-RDAP-GBV-AG-2020. Partnerske organizacije na projektu su Pravobraniteljica za djecu, CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Petrinja, Osnovna škola „Kantrida“ Rijeka, Osnovna škola Bedekovčina, Osnovna škola „Slava Raškaj“ Ozalj, Osnovna škola „Antun Mihanović“ Slavonski Brod, Osnovna škola Veruda Pula, Osnovna škola Matka Laginje Zagreb, Rape Crisis Network Ireland i Change Attitude (Švedska).

dav