Poziv na jednodnevni trening „Rodnom ravnopravnošću protiv seksualnog nasilja“

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na jednodnevni trening „Rodnom ravnopravnošću protiv seksualnog nasilja“ koji provodi stručni tim  Ženske sobe – Centra za seksualna prava, a financijski ga podržava Cooperating Netherlands Foundations.

Projekt  je osmišljen kao nastavak sustavne, višegodišnje edukacije mladih, kao i stručnih suradnika/ca i profesora/ica, s naglaskom na prevenciji seksualnog nasilja među mladima i edukaciji o rodnoj ravnopravnosti.

Trening za stručne suradnike/ce i profesore/ice traje jedan dan (7 sati), u Zagrebu, Hotel Palace, 16.travnja 2011. godine, s početkom u 10 sati. S obzirom da je trening besplatan, od svih sudionika i sudionica očekujemo da provedu najmanje jednu radionicu s mladima o ovoj problematici. Trening je prijavljen Hrvatskoj psihološkoj komori za bodove. Pozivno pismo, kratki program treninga, kao prijavnicu možete skinuti sa linka na stranici Hrvatskog psihološkog društva .

Rok za prijavu profesora/ica i stručnih suradnika/ica je najkasnije do 10.04.2011., a prijave se šalju običnom i/ili elektronskom poštom na Ženske sobu (Maksimirska 51 a, Zagreb). S obzirom na ograničen broj mjesta (25 osoba), prednost će imati prvi koji se prijave.

Troškove treninga (dvorana za rad, kava u pauzi, ručak) snosi Ženska soba, zahvaljujući sredstvima Cooperating Netherlands Foundations-a.
U slučaju da imate dodatna pitanja, slobodno nam se obratite (01/ 61 19 174 ili zenska.soba@zenskasoba.hr)

Veselimo se zajedničkom radu s Vama!