Video spot “Vrijeme je…”

Inicijativa za životno partnerstvo okuplja građanke i građane, organizacije i udruge koje/i se zalažu za donošenje Zakona o životnom partnerstvu i njegovo poboljšanje – sve u cilju unapređenja društvenog položaja i ostvarivanja ravnopravnosti za sve građanke i građane Republike Hrvatske.

U organizaciji Inicijative za životno partnerstvo tijekom proteklog mjeseca snimljen je i prvi video uradak naziva “Vrijeme je…”. U video spotu su sudjelovali/e volonteri i volonterke Inicijative, poznate osobe (Nataša Janjić, Ana Maras, Marina Orsag, Filip Šalković), članovi/ce iz Društva Afrikanaca u Hrvatskoj i Evangeličke luteranske crkve u Hrvatskoj te mnoge osobe koje podržavaju donošenje Zakona o životnom partnerstvu – jedne od stanica na putu ravnopravnosti za sve građanke i građane Republike Hrvatske.

U video spotu sudjelovale su i članice Ženske sobe, Paula Zore i Josipa Tukara. Video spot se može pogledati na sljedećoj adresi: link.

“Vrijeme je da Hrvatska ide naprijed, da poštujemo jedni druge, da se ponosimo onim što jesmo, i koga volimo, našim sličnostima, i našim različitostima.
Vrijeme je za životno partnerstvo.”