Vijesti

Gostovanje Paule Zore na Danima otvorenih vrata udruge “Delfin”

U sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Centar za podršku i razvoj civilnog društva “Delfin” organizirao je javni događaj 5. lipnja, 2014. godine pod nazivom “Uključimo se! – Zajedničkim naporima ka sprječavanju rodno uvjetovanog nasilja”.

Javno događanje je održano u vijećnici Grada Pakraca, a panelistice su bile: Nensi Tireli, zastupnica u Hrvatskom saboru, Predsjednica saborskog Odbora za ravnopravnost spolova; Stela Šimić, Centar za žene žrtve rata, Zagreb; Nela Pamuković, Centar za žene žrtve rata, Zagreb; Paula Zore, Ženska soba – Centar za seksualna prava, Zagreb.

Centar za podršku i razvoj civilnog društva “Delfin” je obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga posvetio Konvenciji Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.

Javno događanje je dio aktivnosti u sklopu projekta “Udruženim naporima – Ka novim europskim standardima u zaštiti žena od rodno uvjetovanog nasilja”, financijski podržanog od Europske unije u okviru IPA partnerskog programa za civilno društvo.

Paula Zore_DOVU_Delfin