Vijesti

Istraživanje o korištenju mjera aktivne politike zapošljavanja – potpore za zapošljavanje

Ženska soba trenutno provodi istraživanje kojim ispituje stavove i iskustva poslodavaca vezano uz korištenje mjera aktivne politike zapošljavanja – potpore za zapošljavanje (s naglaskom na potpore zapošljavanja za žrtve nasilja u obitelji).

Ukoliko ste vlasnik/ca tvrtke unutar profitnog sektora molimo Vas da izdvojite malo vremena i dobre volje i ispunite kratki upitnik kako bismo stekle uvid o tome koliko su poslodavci upoznati s postojanjem potpora za zapošljavanje žrtava nasilja u obitelji i koji su stavovi i iskustva poslodavaca, a sve s ciljem unaprjeđenja korištenja tih mjera. Ispunjeni upitnici bit će upisani pod kodom, a Vaše ime bit će u potpunosti zaštićeno. Svi podatci bit će tretirani s maksimalnom povjerljivošću.

Upitniku možete pristupiti putem sljedećeg linka: Istraživanje – potpore za zapošljavanje

Molimo Vas da ispunjeni upitnik pošaljete na e-mail adresu Ženske sobe: zenska.soba@zenskasoba.hr

Istraživanje se provodi u okviru programa „Edukacijom i osnaživanjem – korak bliže zaposlenju“ kojeg provodi Ženska soba u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod, Centrom za socijalnu skrb Požega, Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ i Domom za djecu i odrasle – žrtve obiteljskog nasilja – Duga kroz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Hvala Vam svima na sudjelovanju!