Relevantne institucije i organizacije civilnog društva – glas za žrtve seksualnog nasilja, Vijesti

Najava održavanja okruglog stola „Prava žrtava seksualnog nasilja – dosadašnja postignuća i predstojeći koraci“ u Slavonskom Brodu

Ženska soba – Centar za seksualna prava u organizaciji s Gradom Slavonskim Brodom i Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava organizira okrugli stol naziva „Prava žrtava seksualnog nasilja – dosadašnja postignuća i predstojeći koraci“.

Okrugli stol će se održati 11. svibnja, 2017. godine u Slavonskom Brodu u Art hotelu Slavonski Brod s početkom u 12.00 sati.

Na okruglom stolu će govoriti predstavnik/ca  Grada Slavonskog Broda,  Anamaria Drožđan-Kranjčec ispred Ženske sobe, Gordana Matanović ispred Udruge Brod te Krešimir Ćato iz Policijske uprave Brodsko-posavske županije.

Okrugli stol je sastavni dio projekta “Relevantne institucije i organizacije civilnog društva – glas za žrtve seksualnog nasilja” koji financira Europska unija i sufinancira Ured za udruge Vlade RH. Nositeljica projekta je Ženska soba, u partnerstvu s Gradom Slavonskim Brodom i Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava.