Vijesti

Održan ciklus radionica u Slavonskom Brodu

U organizaciji Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ održan je ciklus radionica usmjeren na razvoj specifičnih vještina traženih na tržištu rada dana 28. listopada 2020. godine u Slavonskom Brodu u Hotelu Centra.Ciklus radionica je vodila članica Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ Mirjana Bilopavlović.

Na edukaciji su sudjelovale polaznice koje su imale prilike povećati vlastito znanje na području pisanja životopisa i zamolbe za posao te poboljšati vještine u predstavljanju poslodavcima prilikom razgovora za posao. Radionice su bile usmjerene i na podizanje motivacije za pronalazak posla, tehnike nošenja sa stresom te prezentacijske vještine. Po završetku ciklusa radionica, od ukupnog broja polaznica će biti izabrana motivirana i zainteresirana skupina onih koje će nastaviti pohađati program stručnog osposobljavanja za zanimanje geronto-domaćice.

Ciklus radionica je održan u sklopu program „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost!“ kojeg provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Hrvatskom zavodom za zapošljavanje, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“, Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Centrom za socijalnu skrb Požega. Program se provodu uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.