Vijesti

Održan međuresorni sastanak u okviru programa „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost“

U okviru programa „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost“ dana 2. ožujka 2021. godine je održan međuresorni sastanak u organizaciji Centra za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ Pakrac.

Na sastanku je sudjelovalo ukupno 8 osoba, predstavnika/ca Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod, Centra za socijalnu skrb Slavonski Brod te Centra za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ Pakrac.

Sastanak je vodila Mirsada Popović Damjanović koja je sudionicima/ama predstavila rezultate prve godine provedbe programa na području Brodsko-posavske županije.

Tijekom sastanka, istaknuta je odlična suradnja između Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centra za socijalnu skrb  i Centra za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“ Pakrac, posebice u vrijeme pandemije COVID-19, kao i s korisnost samog programa za korisnice koje su sudjelovale na radionicama i programu osposobljavanja.  

Međuresorni sastanak je sastavni dio programa „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost“ kojeg provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Hrvatskom zavodom za zapošljavanje, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“, Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Centrom za socijalnu skrb Požega. Program se provodu uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.