Vijesti, Zajedno možemo više

Održan partnerski sastanak i poludnevni trening partnerskih organizacija na projektu „Zajedno možemo više!“

Dana 06. listopada 2015., održan je poludnevni trening za partnerske organizacije na projektu „Zajedno možemo više!“, u trajanju od 14 do 17 sati. Prvo izlaganje održala je Lahorka Zec, voditeljica skloništa za žene žrtve nasilja u obitelji i njihovu djecu, o radu Centra za žene Adela. Uslijedilo je izlaganje Štefice Karačić, predsjednice Hrvatske udruge socijalnih radnika, koja je prisutnima predstavila stručni rad s počiniteljima nasilja u obitelji.

Nakon poludnevnog treninga održan je sastanak partnerskih organizacija. Plan rada je sadržavao pregled dosad provedenih projektnih aktivnosti, pregled projektnih aktivnosti u narednom razdoblju, povratne informacije vezane uz provedbu dosadašnjih aktivnosti te samo financijsko praćenje projekta.

Aktivnosti su održane u prostorijama Hotela Panonija u Sisku, s ciljem osiguranja kvalitetnog upravljanja i provedbe projektnih aktivnosti.

Poludnevni trening i sastanak partnerskih organizacija organizirani su u okviru projekta “Zajedno možemo više!” koji provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Centrom za žene Adela (Sisak), Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava (Slavonski Brod), Hrvatskom udrugom socijalnih radnika i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež. Projekt je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Ureda za udruge vlade Republike Hrvatske.