Vijesti

Održan partnerski sastanak u okviru projekta „Specijalizirana edukacija za organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem pomoći i podrške žrtvama kaznenih djela“

U okviru projekta „Specijalizirana edukacija za organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem pomoći i podrške žrtvama kaznenih djela“ održan je dana 20. siječnja 2017. godine prvi partnerski sastanak. Partnerski sastanak održan je u prostorijama Ženske sobe, a na njemu su sudjelovale članice Ženske sobe te članice Ženske grupe Karlovac „Korak“ i Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež.

Tijekom sastanka su dogovorene uloge, radni zadatci i obveze svih partnera projekta te je usuglašena provedba projektnih aktivnosti, a definirani su svi detalji oko održavanja predstojeće specijalizirane edukacije. Partnerski sastanak je održan s ciljem što uspješnije realizacije projektnih ciljeva te postignuća željenih rezultata.

Sastanak partnerskih organizacija održan je u okviru projekta „Specijalizirana edukacija za organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem pomoći i podrške žrtvama kaznenih djela“ kojeg provode Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu sa Ženskom grupom Karlovac „Korak“ i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež uz financijsku potporu Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske.