Vijesti

Održan partnerski sastanak programa “Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost!”

Partnerski sastanak organizacija programa održan je 18. lipnja 2021. godine online putem. Na sastanku su sudjelovale predstavnica Ženske sobe, Karla Horvat Crnogaj, koja je vodila partnerski sastanak, Mirjana Bilopavlović i Koštana Sipić ispred Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“, Anica Gusak, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Slavonski Brod te Martina Sajko Olovec iz Središnjeg ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Tijekom partnerskog sastanka su predstavljeni ostvareni rezultati tijekom trajanja prve godine programa te su predstavljene aktivnosti programa i partnerske uloge i obaveze za uspješnu provedbu druge godine programa „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost!“. Sudionice sastanka su razmijenile iskustva provedbe programa iz prethodnog ciklusa te su dogovorene mogućnosti poboljšanja i širenja dosega programa.

Program „Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost!“ provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Hrvatskom zavodom za zapošljavanje, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“, Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Centrom za socijalnu skrb Požega. Program se provodu uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.