Vijesti

Održan prvi sastanak partnerskih organizacija na projektu #sherajmoodgovorno

Dana 13. veljače 2017. godine u prostoru Ženske sobe održan je prvi sastanak partnerskih organizacija na projektu #sherajmoodgovorno.

Na sastanku su sudjelovale profesorice i stručne suradnice partnerskih škola na projektu, Srednja škola Novska, Ekonomska i turistička škola Daruvar te Prva gimnazija Zagreb.

U prvom dijelu sastanka sudionice su predstavile svoj dosadašnji rad, projekte te aktivnosti koje su provodile unutar škola. Nadalje je predstavljen projekt, donator te projektne aktivnosti. Uslijedio je detaljniji dogovor oko provedbe budućih projektnih aktivnosti te podjela uloga i odgovornosti svake od partnerskih organizacija te Ženske sobe kao nositeljice projekta. Više razgovora je bilo o dobivenim rezultatima u okviru provedenih fokus grupa s učenicama i učenicama triju škola.

Sastanak partnerskih organizacija je sastavni dio projekta #sherajmoodgovorno kojeg financijski podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske. Projekt provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Ekonomskom i turističkom školom Daruvar, Srednjom školom Novska i Prvom gimnazijom Zagreb.