Vijesti

Održan stručni sastanku „Iskustva direktnog rada s transrodnim i rodno varijantnim osobama i problemi s kojima se susreću“

U organizaciji Ženske sobe i Trans Aid-a održan je stručni sastanak „Iskustva direktnog rada s transrodnim i rodno varijantnim osobama i problemi s kojima se susreću“ 12. prosinca 2016. godine u prostoru Ženske sobe.

Stručni sastanak bio je namijenjen e prije svega stručnjakinjama i stručnjacima s područja zaštite mentalnog zdravlja. Cilj sastanka bilo je upoznavanje i razmjena iskustava o problemima s kojima se transrodne i rodno varijantne osobe susreću u svakodnevnom životu s naglaskom na područje zaštite mentalnog zdravlja, u opuštenoj radnoj atmosferi.

Predavanje na sastanku je održala Matea Popov, psihologinja i voditeljica grupa podrške za tranrodne i rodno varijantne osobe te Noa Pintarić, član Trans Aid-a.

Stručni sastanak je održan u okviru projekta „Zaštita mentalnog zdravlja transrodnih i transseksualnih osoba“ financijski podržan od Grada Zagreba – Gradskog ureda za zdravstvo.