Vijesti

Održana javna akcija „Senzibilizacija javnosti o problematici nasilja u obitelji!“

U okviru projekta kojeg Ženska soba provodi u suradnji sa Uredom gradonačelnika, u subotu 20. listopada, održana je velika javna akcija u Zagrebu na križanju Gajeve i Bogovićeve. Sama javna akcija trajala je od 11 do 13 sati te je izazvala velik interes građana i građanki.

Podršku akciji pokazao je i gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić koji je kratkim govorom izrazio svoju podršku ženama žrtvama nasilja u obitelji.

 

Od poznatih osoba pridružili su nam se Lana Banely, Zdenka Kovačiček, Teo Perić, Mirela Holy i brojni/e drugi/e. Program cijele akcije vodila je Sonja Šarunić koja je pozivala zainteresirane građane/ke da pokažu svoju podršku i daju svoj doprinos suzbijanju nasilja u obitelji.

Majica „Čuvaj snagu za nježnost!“ koju je za ovu priliku osmislio naš poznati dizajner Teo Perić, predstavljena je na samoj akciji. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći u subotu a žele majicu i na taj način podržati ovu akciju – javite se u Žensku sobu putem e-maila ili telefona.

Zahvaljujemo i brojnim volonterkama Ženske sobe koje su nesebično poklonile svoje vrijeme, energiju i pružile podršku samoj akciji i cijeloj Ženskoj sobi!

Pročitajte više o samoj akciji i na:

www.libela.org

www.ladylike.hr

mojzagreb.info