SNEP Online tool, Vijesti

Održana konferencija “Šutnja je teret – glasno protiv seksualnog nasilja nad djecom”

Dana 15. svibnja 2024. godine održana je konferencija“Šutnja je teret-glasno protiv seksualnog nasilja nad djecom”. Konferencija je održana uživo u hotelu Westin, te online putem.

Na konferenciji su izlaganja održale relevantne stručnjakinje i stručnjaci, te predstavnice i predstavnici značajnih institucija, ustanova i organizacija civilnoga društva. Od posebne važnosti je što su na konferenciji izlagali i mladi, vršnjačke edukatorice koje su sudjelovale u provedbi projekta i aktivno se uključile u prevenciju seksualnog nasilja u svojim školama.

Konferencija je sastavni dio projekta „Seksualno nasilje – edukacijski i preventivni program online (SNEP Online Tool)“ (engl. “Sexual Violence – Educational and Prevention Program Online” (SVEP Online Tool)) No. 101049540 koji je financiran od strane Europske unije u okviru Programa građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV-2021-DAPHNE). Nositeljica projekta je Ženska soba, a partner na projektu je Otvorena medijska grupacija. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Na poveznici možete pronaći snimku konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=uhRbZyv7ft0