Vijesti

Poziv na jednodnevnu online edukaciju za psihijatre/psihijatrice i psihologe/psihologinje zaposlene u zdravstvenim ustanovama

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na online edukaciju za psihijatre/psihijatrice i psihologe/psihologinje zaposlene u zdravstvenim ustanovama „Zaštita mentalnog zdravlja osoba nakon preživljene traume seksualnog nasilja“ koja će se održati

1. prosinca 2021.

putem ZOOM-a

u trajanju od 11:00 do 16:00 sati.

Jednodnevnu online edukaciju organizira Ženska soba – Centar za seksualna prava s ciljem podizanja razine svijesti i znanja psihijatara/psihijatrica i psihologa/psihologinja, zaposlenih u zdravstvenim ustanovama, o problematici seksualnog nasilja kod pacijentica i pacijenata, upoznavanjem s obavezama koje proističu iz pravno obvezujuće regulative te direktnim radom s pacijentima i pacijenticama koji su preživjeli seksualno nasilje.Jednodnevna online edukacija namijenjena je psihijatrima/psihijatricama i psiholozima/psihologinjama zaposlenim u zdravstvenim ustanovama diljem Republike Hrvatske.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem e-maila zenska.soba@zenskasoba.hr s naznakom „Za jednodnevnu online edukaciju za psihijatre/psihijatrice i psihologe/psihologinje“.

Krajnji rok za prijave je najkasnije srijeda, 24. studenog 2021. do 15h.  Nakon prijave ćemo Vam dostaviti poveznicu za online edukaciju.

Molimo Vas da u prijavi navedete sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Institucija/organizacija u kojoj ste zaposleni
  • Kontakt podaci (važeća e-mail adresa)
  • Broj dopusnice Hrvatske psihološke komore ili broj licence Hrvatske liječničke komore (ukoliko ste član/članica)

Program edukacije možete pronaći OVDJE.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije putem e-maila (zenska.soba@zenskasoba.hr) ili telefona (01/6119174).

Nadamo se Vašem odazivu i sudjelovanju!

Tim Ženske sobe