Vijesti, Zajedno možemo više

Sastanak partnerskih organizacija projekta “Zajedno možemo više!”

Sastanci partnerskih organizacija redovna su aktivnost projekta “Zajedno možemo više” te je stoga i održana isti u srijedu, 27. svibnja, 2015. godine u Slavonskom Brodu.

Na sastanku su sudjelovale predstavnice iz Ženske sobe, Udruge Brod – grupe za ženska ljudska prava, Centra za žene Adela, Hrvatske udruge socijalnih radnika te Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež.

Sudionice sastanka izvršile su pregled provedenih projektnih aktivnosti, pregled aktivnosti u narednom razdoblju provedbe projekta te su razmijenile informacije vezane uz dosadašnju provedbu aktivnosti. Financijsko praćenje provedbe projekta također je bila jedna od tema održanog sastanka.

Navedena aktivnost je održana u okviru projekta „Zajedno možemo više!“ koji provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Centrom za žene Adela (Sisak), Udrugom Brod (Slavonski Brod), Hrvatskom udrugom socijalnih radnika i Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež.