Vijesti

Ženska soba na Tjednu udruga

Od ponedjeljka 25. do petka 29. svibnja, održavat će se manifestacija Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima koji se provode, kao i njihovim članovima. Kako se ove godine svečano obilježava petnaest godina manifestacije Tjedan udruga, Grad Zagreb organizira sadržajan i bogat petodnevni program u cilju što boljeg upoznavanja javnosti s radom udruga, njihovog članstva i aktivnosti te presjekom petnaest godina obilježavanja manifestacije. Službeni organizatori ovog događaja su Grad Zagreb i Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Mjesto održavanja ovogodišnje manifestacije je Trg Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac), svakodnevno u vremenu od 10,00 do 16,00 sati.

Tijekom trajanja manifestacije organizirat će se predstavljanje putem tematskih dana, kako bi udruge iz istog područja imale mogućnost predstaviti svoje programe i aktivnosti što većem broju zainteresirane javnosti.

Ženska soba svoj će rad predstavljati u ponedjeljak, 25. svibnja pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na štandu na Zrinjevcu u vremenu od 10.00 do 16.00 sati!