Vijesti

Ženska soba predstavila svoj rad na Tjednu udruga

Ženska soba – Centar za seksualna prava i ove je godine sudjelovala na manifestaciji Tjedan udruga. Cilj ove manifestacije je bio upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima koji se provode, kao i njihovim članovima i članicama. Kako se ove godine svečano obilježava petnaest godina manifestacije Tjedan udruga, Grad Zagreb je organizirao bogat petodnevni program u cilju što boljeg upoznavanja javnosti s radom udruga, njihovog članstva i aktivnosti, ali i presjekom petnaest godina obilježavanja manifestacije.

Manifestacija se ove godine održava na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac), od ponedjeljka 25. do petka 29. svibnja 2015., svakodnevno u vremenu od 10,00 do 16,00 sati.

Ženska soba je svoj rad predstavila prvog dana manifestacije. Zahvaljujući vrijednoj volonterki Ženske sobe, Tihani Fontani, zainteresirane građanke i građani mogli su se informirati o radu Ženske sobe te Centra za žrtve seksualnog nasilja, kao i o postignućima na području prevencije i suzbijanja seksualnog nasilja nad ženama. Tim povodom su dijeljeni razni promotivni i edukativni materijali Ženske sobe.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo Tihani na uloženom trudu i vremenu!